Entertainment

Kohtaukset Jordanian Road Trip

Posted On
Posted By ruqph

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kanssa, teen korvauksen ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Vaikka en ole niin valtava ajo -tekossa, pidän upeasta tiematkasta. Lähtö ystävien kanssa, hienoa musiikkia ja antaa tien avautua edessäsi – mikä voi olla parempi?

Osoittautuu, että Jordan on erinomainen paikka tiematkalle. Tiet ovat riskitöntä ja pääasiassa tyhjiä, kuljettajat eivät ole melkein niin hulluja kuin muut maat (katson sinua, Vietnam), maisemat ovat myös monimuotoisia ja lyövät sinua pois, samoin Ajon avulla voit nähdä nähtävyyksiä harkinnan mukaan varaamatta järjestettyä kiertuetta.

Oliko hulluja hetkiä? Voi luoja, kyllä. Tämä lyhyt video, joka on otettu ajamisen aikana Wadi Rumin kanssa, oli todennäköisesti kaikkein hulluja 30 sekuntia koko viikostani Jordaniassa. Se on todennäköisesti paras esimerkki tarkalleen kuinka ajaa Jordaniassa. Katso:

Joten, mitkä ovat tyyppiset asiat, jotka näet, kun tiet Jordanian kanssa?

Kyllä, saat sen sanoman kuitenkin kauniista hetken ajamisesta auringonlaskuun. Tämä oli Ajlounin ulkopuolella.

Tämä Pohjois -Jordanian osa, lähellä Ajlounia, ymmärretään Jordanian vihreimmäksi osaksi, samoin kuin kaikesta muualle maassa.

Tienvarsinnit olivat jotain katsottavaa. Katso näiden retiisin koko!

Suuri moottoritie kulkee Kuolleenmeren varrella, joten voit pysähtyä fantastisiin valokuviin näin!

Pysähdyimme teetä tienvarsilla ja meillä oli mahdollisuus leikkiä joidenkin kissanpentujen kanssa.

Musiikkivideot olivat taustalla, samoin kuin Ne-Yo-video alkoi soittaa. “Tämä mies, hän uskoo olevansa Michael Jackson”, Ibrahim sanoi, Deadpan, murtaen minut.

Sitten kokeilin kättäni tavanomaisella instrumentilla.

(Hauska tarina. Kun kysyin musiikista, Ibrahim kertoi minulle, että sitä kutsuttiin “Ud.” “Egyptin musiikki?” Sanoin automaattisesti mietin, miksi tämä lause oli juurtunut mieleeni. Sitten se iski minua – takaisin takaisin Päivä, ‘UD oli erittäin ensimmäinen merkintä Microsoft Encarta 1996!)

Se ei olisi tiematka ilman tien välipaloja! Jordaniassa tämä tarkoittaa, että lopetat Falafeliin kuumimmalla, tuoreimmalla pita -leivällä, jonka olet koskaan maistanut.

Voit myös ohittaa satunnaisen autiomaisen linnan.

Kun pääset paljon enemmän maaseutualueille etelässä, pidä silmäsi kuorittuna vuohen risteyksille!

Tuntuuko maastoajo? Wadi-rommi on räätälöity siihen, tarjosi, että sinulla on maastoajoneuvo. (Katso videoni yläosasta, mitä voi tapahtua tällaisissa olosuhteissa.)

Ja sitten tie todella muutokset, kun menetät Aqabaa. Kun palmuja nousee ylös samoin kuin safiirimainen punainen meri, se näyttää siltä, että näkymä, jonka näet Oahu-hotellien parvekkeelta. Yhdessä silmäyksellä voit nähdä Jordanian, Israelin ja Egyptin samanaikaisesti. Poistamalla päivänä voit jopa nähdä kaiken menetelmän Saudi -Arabiaan!

Yksi parhaimmista asioista, joita voit tehdä, on pysähtyä tien varrella ja nähdä nomadisen perheen kanssa. On silmiä, että ihmiset verkossa on koko elämänsä tällä tavalla.

Shawerma tien sivulta – nopeasti parasta, mitä söin Jordaniassa. Hengitin kaksi näistä nopeammin kuin minkä tahansa tyyppisen ihmisen pitäisi.

“Bostonissa on juuri tällainen silta”, sanoin Ibrahimille, kun ylitimme Abdounin sillan Ammanissa. Se muistuttaa sinua Zakimin sillasta, etkö usko? Todiste siitä, että paljon enemmän matkustat, sitä paljon enemmän yhteyksiä löydät ympäri maailmaa.

Jokainen tiematka ymmärtää, että matka on vain yhtä suuri kuin siinä olevat ihmiset. No, olen pääosin siinä siinä mielessä, että minulla oli Ibrahim ja Rami kanssani! Pidän näistä kahdesta miehestä – he saivat minut murtumaan koko viikon ajan, he porasivat minut arabialaiseen välitöntä, he antoivat minun etuistuimen aina kun tunsin olevan Lopettaa puhumisen hetkeksi.

Nämä kaksi eivät ehkä ole parempia, samoin kuin olen niin onnekas, että minulla oli mahdollisuus ymmärtää niitä.

Otin vielä yhden videon, jossa puhun tien laukaisusta Jordanian kanssa. Tarkista se:

Joten – haluaisitko suunnitella tiematkan Jordanian kanssa milloin tahansa pian?

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Related Post

leave a Comment