Entertainment

Kysy Kate: Pitäisikö minun varata majoitus etukäteen?

Posted On
Posted By ruqph

Seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa sähköpostitse

Tarvitseeko majoituksen varata etukäteen? Jos on, kuinka pitkälle etukäteen? Viimeisin kyselykate -kysymys kuuluu kirjaan esiintymisen eduista ja haitoista.

Hei Kate!

Oletetaan, että varaat lentokoneen ja valitset sen, tutkit melko melko paljon parasta mahdollisuutta oleskelupaikkoihin ja kuljetuspaikkoihin?

Tiedän, että joissakin tapauksissa sinun täytyy vain siipi se, mutta onko sinulla myös jonkin verran suunnitelmaa, koska mitä tapahtuu, jos odotat viime hetken löytääksesi paikan ja kaikki on varattu?

Hostellin kanssa on paljon romanssia, jossa on reppu päällä, tarkistaa ilmapiiri ja antaa sitten nyökkäyksen omistajalle ennen passin ja tarpeeksi rahaa muutaman yön oleskelua varten.

Tein sen itse, lähinnä ensimmäisellä pitkällä aikavälillä Aasiaan. Chiang Maissa ja Vang Viengissä ja Saigonissa tarkistan vain majatalon, tarkistaa kylpyhuone, testata sängyn kovuutta, kokeilla WiFi: tä ja suostua pysymään siellä tai siirtämään toiseen omaisuuteen. Tunsin niin vapaa.

Suurimmaksi osaksi se toimisi hienosti, mutta joissakin tapauksissa se meni kauheasti. Kun saavuin Baliin vuonna 2011, minulla ei ollut mitään varattuja, koska en löytänyt mitään tarpeeksi halpaa 12 dollarin yöbudjetistani. Se oli kauheaa – se oli myöhään illalla, kiinnitin kyydin Ojekin (moottoripyörän) takana valtavan reppuni kanssa, se kaatoi, ja vaikka oppaani ehdotti, että Poppies -jengiin liittyvää toimintaa Siellä nolla majatalo ja kaikki muu suljettiin yöksi.

Päädyin menemään ovelta ovelle Kutassa, kunnes löysin kalliin, mutta inhottavan huoneen ja muutin ensin aamulla, suuntautuen sen sijaan vielä korkeaan, mutta yksinäiseen planeetan suosittelemiseen vierastaloon.

Tänään? Varaan aina eteenpäin. Varaan eteenpäin kahdesta syystä: koska tänään on niin paljon tietoa verkossa, että on helppo varata käytännössä kaikenlaista omaisuutta, ja koska minulla on tänään paljon alhaisempi suvaitsevaisuus vetää matkalaukkuni vierastalosta vierastaloon.

Kuinka ja milloin majoitus

Jos olen lyhyemmällä matkalla, jossa tiedän missä olen joka päivä, varaan yleensä muutama viikko etukäteen. Jos olen pidemmällä matkalla, jolla aikajana on epäselvä, varaan muutama päivä etukäteen. Joissakin tapauksissa varan vain muutama tunti ennen kuin ilmestyin.

Aloitan tutkimalla määränpäätä ja valitsemalla naapuruston, johon haluan perustua. Seuraavaksi katson haluamaasi sivustoni (agoda Aasiaan, hotellit, jotka on kompensoitu muille hotelleille, hostellimaailmalle hostelleille tai Airbnb vuokrattavaksi), kavennan kiinteistöjä budjetin sisällä ja lajittelen ne luokittelemalla, katson sitten Muutamia arvosteluja korkeamman arvioiduista paikoista ennen sen varaamista.

Yleisesti ottaen, jos luokituksia on paljon ja se on keskiarvo, joka on yksi korkeimmista majataloista, sinulla on paljon.

Ota tänään: Olen tällä hetkellä Sri Lankan etelärannikolla, kun kirjoitan tätä (ja täällä on uskomatonta!), Ja varain juuri muutaman huoneen Unawatunassa minulle ja kaverilleni huomenna illalla.

Jos varaat festivaalin tai erittäin suosittua aikaa tarkistaa – ajattele New Orleansia Mardi Grasin tai Karibian aikana joulun aikana – kirja mahdollisimman varhain. Paras majoitus varataan nopeasti, ja et saa etuja odottamisesta.

Jos varaat sesonkiaikana määränpäähän, kuten Koh Phi Phi tammikuussa tai Pariisissa heinäkuussa, ja majoitus on sinulle ensisijainen tavoite, varaa se aikaisin. Jos majoitus on vähemmän ensisijainen tavoite, voit pelata ja odottaa aikaisemmin, mutta saatat päätyä ala-pariin.

Jos se on sesongin ulkopuolella, sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia odottaa viime hetkeen, mutta varhain varaamisessa ei ole mitään ongelmaa.

Jos varaat Airbnb: tä, Couchsurfingia tai muuten yksilöllisesti omistamaa vuokraa, anna itsellesi vähintään muutama päivä etukäteen. Tällaista majoitusta hallinnoivat yksilöt, ja he tarvitsevat tyypillisesti muutaman päivän aikataulujen koordinoimiseksi ja asioiden kokoamiseksi.

Varaatko majoitusta etukäteen? Mitä suosittelet matkustajille?

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa sähköpostitse

Related Post

leave a Comment