Entertainment

5 parasta tekemistä Elafonisissa, Kreikassa [ehdotettujen kierrosten kanssa]

Posted On
Posted By ruqph

aiotko matkustaa pian Elefonisiin, Kreikkaan? Lue alla olevia ehdotuksiamme tekemistä Elafonisissa ehdotetuilla retkillä!

Kuva: Yannis Papanastasopoulos Unsplashissa
Jos tiedät Kreetan, olet todennäköisesti kuullut Elafonisista. Se on saari, joka sijaitsee Kreetan lounaiskulmassa. Se tunnetaan yleisesti vaaleanpunaisesta hiekkarannasta, jota turistit usein käyvät. Koska se on suojattu luonnonsuojelutie, odota näkevänsä luonnon puhdasta viehätysvoimaa. Joten jos olet innoissasi tarkistaa Elafonisi, tässä on luettelo siitä, mitä voit tarkistaa siellä!

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

10 parasta tekemistä Lefkadassa, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

5 parasta tekemistä Lipsissä, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

10 parasta tekemistä Symissä, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

5 syytä, miksi voisimme elää onnellisina Kreetassa, Kreikassa!

Chania, Kreeta – Löydä Kreikka Blogtrotters Trip: Viisi aistia, yksi sielu

Sisällysluettelo

Luettelo parhaista tekemistä Elafonisissa, Kreikassa

1. Elafonissi -ranta
2. Chrisoskalitissa -luostari
3. Elafonisi -näkökulma
4. ASPRI Limni Beach
5. Kedrodasos Beach
6. Löydä majoitus Elafonisista, Kreikasta
Missä yöpyä Elafonisissa, Kreikkabudget -hotellissa
Luksushotelli

Kuinka mennä Elafonisiin, Kreikka Lontoosta

Luettelo parhaista tekemistä Elafonisissa, Kreikassa

1. Elafonissi -ranta

Kuva Marina T Unsplashissa
Elafonisi on osoittautunut olevan yhtenä upeimmista rannoista Euroopassa. Tällainen kiehtova vaaleanpunainen hiekkaranta, jolle on ominaista hiekkakauha, joka näyttää jakavan avomeren Elafonisin kristallinkirkkaasta ja läpinäkyvästä merestä. Missä tahansa oleskelet Kreetassa, vaikka se maksaa sinulle useita tunteja ajoa, tämä ranta on kaiken ponnistelun arvoinen. Se on varustettu sateenvarjoilla ja aurinkotuolilla, joten on erittäin kätevä mennä tänne. Jos haluat nähdä tällaisen paratiisin maan päällä, Elafonisi Beach on paikka olla!

Ehdotettu kiertue: Rethymnosta: Elafonissi Pink Sand Beachin pienryhmäkierros

2. Chrisoskalitissa -luostari

Kuva: Manu CC kirjoittanut 2.0
Pieni, mutta viehättävä luostari, joka on muutaman kilometrin päässä Elafonisista, jolle on syytä tehdä kiertotie ennen kuin se saavuttaa loistavan Elafonisi -rannan. Se sijaitsee merinäköalalla olevalla niemilla. Paljon muutakin kuin historiallisten taiteististen ansioiden vuoksi Chrysoskalitissa-luostarilla pitäisi mennä ehdottavaan panoraamaan, jonka se tarjoaa kukkulan yläosasta. Upean kirkon lisäksi siinä on myös kuvakkeiden museo ja paljon huomattavampi kansanperinteen museo.

3. Elafonisi -näkökulma

Käsittelemätön näkökulma. Tästä hetkestä lähtien voit ihailla kaikkia Elafonisin vaaleanpunaisen rannan viehätysvoimaa. Hyvä kävelymatka rannalla ja pysäkki muiden upeiden valokuvien näkökulmasta on välttämätöntä. Ei vain panoraamapiste, vaan ympäri on vierailun arvoinen, vie kaikki aika hyvälle kävelylle ja sitten hyvä uida meressä.

4. ASPRI Limni Beach

Aspri Limni Beach on upea pieni ranta, jossa on vähemmän ihmisiä. Se sijaitsee länteen Chrysoskalitissan luostarista Elafonisin alueella. Se on myös ihanteellinen ranta pienille lapsille, koska monet osa vedestä on matala. Ja siksi uinti ei välttämättä ole kovin sopiva.

5. Kedrodasos Beach

Vain 1,5 km tiellä Elafonisin upeaan vaaleanpunaiseen rannalle löydät yhden Kreetan piilotetuista ja salaisista helmistä, mahtavista Kedrosasosista, epäilemättä yksi kaikkein upeimmista rannoista koko saarella. Koska tämä on päättäväisesti vähemmän tunnettu ja suosittu kuin lähellä oleva Elafonisi, tämä tarjoaa hämmästyttävän rauhallisuuden ja rauhallisuuden vierailijoille, jotka voivat ilahduttaa panoraamaa, jota on haastava kuvata sanoin. Kristallin kirkkaat meren vedet, rannalle ominaiset majesteettiset kivet, rannan takana metsän muodostavat katajalla ja hieno hiekka on välttämätön!

6. Löydä majoitus Elafonisista, Kreikasta

Missä yöpyä Elafonisissa, Kreikka

Halpa hotelli

Kalomirakis -perhe Elafonisi Resort

Kalomirakis -perheen Elafonisi Resort on asetettu keskelle puutarhaa, jossa oli oliivipuita. Yksinkertaisesti sisustettu, kaikki yksiköt Elafonisi Resortissa on avoinna kalustetulle parvekkeelle. Jokaisessa on jääkaappi ja pöytä, kun taas joissain yksiköissä on minikeittiö. Jotkut yksiköt ilahduttavat näkymiä Libyan merelle. Vieraat voivat ilahduttaa kreikkalaisia erikoisuuksia aamiaiseksi, lounaalle ja illalliselle paikan päällä sijaitsevassa ravintolassa. Suosittu Elafonisi -ranta on 650 metrin päässä.

Hinta: alkaa 73 dollaria per yö kaksois- tai kaksoishuoneesta, lisää 2 dollaria veroista ja maksuista, ja se tarjoaa täysin ilmaisen peruutuksen.

Luksushotelli

Glykeria -hotelli

Glykeria-hotellissa on ulkouima-allas, jossa on merinäköala aurinkoterassi ja ravintola. Glykeria -hotellin yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu ilmastointi, jääkaappi ja vaatekaappi. Jokainen sisältää yksityisen vessan suihkussa ja hiustenkuivaaja. Vieraat voivat rentoutua aurinko -aukkoissa uima -altaalla ja nauttia panoraaman merinäköalaista. Tavanomaiset maut ja tuore kalat voivat olla ilahduttavia Re: n ulkona syömisalueellaStaurant. Elafonissi -ranta on 4,5 km: n päässä.

Hinta: alkaa 90 dollarista per yö budjetin kaksoishuoneesta, lisää 1 dollaria veroista ja maksuista, 10 dollaria aamiaisesta ja sitä ei palauteta.

Lisävinkki: Tutustu Plumguideyn parhaisiin loma -asuntoihin ja loma -vuokrauksiin Kreikassa.

Nämä ovat mahdollisia asioita, joita voit tehdä Elafonisissa, Kreikassa. Joten jos olet valmis pitämään hauskaa ja jännittävää matkaa, tiedät mitä tehdä ja minne mennä! Joten pakata asiat nyt ja valmistaudu fantastiseen seikkailuun Elafonisissa.

Kuinka mennä Elafonisiin, Kreikka Lontoosta

Lähin lentokenttä Elefonisi Beachillä on Chanian lentokenttä.

Aegean Airlinesin kautta: (yksi tapa yhden luukun kanssa)

*Lontoon Heathrow – Ateena – Chania

Lipun hinta: 101,08 puntaa

*Chaniasta Elafonisiin bussin tai auton kautta

Elafonisiin meneminen, etenkin ranta on erittäin helppoa. Voit ottaa auton tai bussin lentokentältä. Matka -aika on noin 2 tuntia.

*Hinnat muuttuvat. Voit tarkistaa SkysCanner -ohjelman paljon lisätietoja lippujen hinnoista.

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Kirjailijasta

Hei siellä! Olen Fatima. Ensimmäinen suuri matkani oli vuonna 2016 upeassa Cebu -kaupungissa. Sen jälkeen kiinnostuin matkustamisesta. Nyt olen iloinen kielten ja muiden maan kulttuurien oppimisesta. Tavoitteenani on tarkistaa ainakin yksi maa joka vuosi ja jakaa kokemukseni muiden ihmisten kanssa kirjoittamalla tai bloggaamalla. Katso matkani seuraamalla minua Instagramissa.

Related Post

leave a Comment