Entertainment

10 parasta tekemistä Zakynthosissa, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

Posted On
Posted By ruqph

aiotko matkustaa pian Zakynthosiin, Kreikkaan? Lue alla olevat vinkit Zakynthosissa tekemistä asioista ehdotetuilla retkillä!

Kuva: Katya SHkiper Unsplashissa
Toinen Kreikan saari, joka sijaitsee Ionianmerellä. Zakynthos on suosittu kesälomana monilta turisteilta upeiden saarekkeiden ja rantojensa vuoksi. Tämä on myös paikka, josta löydät maailman tunnettu Navagio (haaksirikko) ranta. Yöelämä on myös mitä sinun pitäisi odottaa, kun menet tänne. Joten jos aiot suunnata tiesi Zakynthosiin, tässä on pieni matkaopas sinulle!

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

10 parasta tekemistä Delosissa, Kreikka [ehdotetuilla retkillä]

Kuinka viettää 5 päivää Kreetan saarella Kreikassa

7 mahtavaa tekemistä Ateenassa, Kreikassa

5 syytä, miksi voisimme elää onnellisina Kreetassa, Kreikassa!

DIY Travel Guide -sarja: 11 päivää Kreikan tutkiminen

Sisällysluettelo

Luettelo parhaista tekemistä Zakynthosissa, Kreikassa

1. Porto Limnionas Beach
2. Marathonisi (kilpikonnasaari)
3. Tsilivi -vesipuisto
4. Agios Dionisios -kirkko
5. Navagio Beach (Shipwreck Beach)
6. Banaaniranta
7. Panagia Skopiotissan luostari
8. Cameo Island
9. Keri -luolat
10. Anafonitria -luostari
11. Löydä majoitus Zakynthosista, Kreikasta
Missä yöpyminen Zakynthosissa, Kreikkabudget -hotelli
Luksushotelli

Kuinka mennä Zakynthosiin, Kreikkaan Lontoosta

Luettelo parhaista tekemistä Zakynthosissa, Kreikassa

1. Porto Limnionas Beach

Kuva: Heather Cowper CC 2.0
Matka Porto Limnionasiin on ehdottomasti suositeltavaa. Siellä on taverna, jolla on tarpeeksi lounaajia, jotka tarjoavat upean näkymän merelle ja lahdelle. Tämä ei kuitenkaan ole ranta, vaan kivet, jotka sopivat erinomaisesti uimaan ja sukellukseen, kristallinkirkkaaseen veteen ja puhtaan idylliin.

2. Marathonisi (kilpikonnasaari)

Kuva: DronePicr CC 2.0: lla
Kaunis saari kristallinkirkkaassa sinisessä meressä. Katso upea uimaranta, joka toimii myös merikilpikonnien jalostusmaa. Voit myös snorklaamaan hienosti saarten ympärillä olevalla rannalla. Nauti vain siellä harmoniassa luonnon kanssa.

Ehdotettu kiertue: veneretki Keri -luoliin ja Loggerhead Turtle Watchingiin

3. Tsilivi -vesipuisto

Tsilivi on hieno pieni vesipuisto. Upea alue pienille lapsille. Tämä on erittäin kunnollinen ja ihanteellinen paikka viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa, varsinkin jos matkustat lasten kanssa. Siellä on erilaisia vaikeuksia, paikkoja, joissa voit syödä, ja jatkuva uima -allas uimaan.

4. Agios Dionisios -kirkko

Agios Dionysios -kirkko suoraan satamaa vastapäätä on Zakynthosin kaupungin symboli. Kirkko vaurioitui hieman vuonna 1953. Kellotorni on silmiinpistävä. Kolmen aiheen kirkon sisustus on melkein kokonaan maalattu, runsaasti koristeltu monilla freskoilla, ja huone on valaistu Venetsian hopea kattokruunuilla. Saint Dionysiuksen luita pidetään hopeasarkofagissa oikeanpuoleisessa kappelissa.

Ehdotettu kiertue: Zakynthos: Kreikan maatilavierailu ja iltakierros Zante Townissa

5. Navagio Beach (Shipwreck Beach)

Kuva: Lloyd Dirks Unsplashissa
Erittäin kaunis lahti, mutta paras tapa päästä sinne on vuokraamalla pieni vene. Täällä oleva vesi on sanoinkuvaamattoman kaunis turkoosi-sinisellä värillä. Voit myös katsoa lahtia ylhäältä. Mutta sinun on ehdottomasti riski pieni tapa huipulle saadaksesi todella koko näkymän hylkyyn.

Ehdotettu kiertue: Zakynthos Island: Navagio Shipwreck Beach & Blue Caves Tour

6. Banaaniranta

Kuva: Mark Richards CC BY-SA 2.0
Banaanin ranta on kivinen hiekkaranta, jossa on lukuisia vesiurheilulajeja, kuten leijalautanen, banaanivene jne., Suuri määrä aurinkotuoleja ja niiden monimuotoisuutta. Valitettavasti alkoholin juominen on kielletty.

7. Panagia Skopiotissan luostari

Luostari sijaitsee Skopos -vuoren huipulla. Vaikka polku on pitkä ja kivinen vuoren huipulle, se on sen arvoista. Sinua palkitaan henkeäsalpaavalla näkymällä ja tällä upealla pienillä luostarilla! Luostarin sisällä on muinaisia freskoja ja upea näkymä ylhäältä saaren eri puolilla.

8. Cameo Island

Kuva: DronePicr CC 2.0: lla
Pieni saari, jonka arvoinen on. Tämä pieni kalliosaari, jolla on saman nimi Agios Sostis, mutta joka tunnetaan saarella sijaitsevan Cameo -baarin (Cameo Island) nimellä. Jos olet koskaan Zakynthossa, Cameo Island on välttämätön vierailu.

Ehdotettu kiertue: Zakynthos: Etelä-Etelä-saaren tiematka

9. Keri -luolat

Kuva: Heather Cowper CC 2.0
Keri -luolissa voidaan käydä yksin vuokraveneellä tai opastetulla ryhmäkierroksella. Kristallinkirkas vesi heijastaa luolan seiniä. Snorklausta, erittäin kirkasta vettä kauniilla taustalla, tämä on yksinkertaisesti fantastista.

Ehdotettu kiertue: Zakynthos: Kilpikonnan tarkkailu risteily lasipohjaisella veneellä

10. Anafonitria -luostari

Matkalla haaksirennon rannalle tai Porto Vromiin sinun on läpäistävä Anafonitrian kylä, joka tulee idästä tai pohjoisesta. Itse paikassa on lukuisia tavernoja ja matkamuistoalue on melkein loputon.null

Related Post

leave a Comment