Entertainment

Luovat bisoniputket geokäytöille

Posted On
Posted By ruqph

Kun aloitin geokäynnin, en ollut varma, mitä yritin löytää, kun se liittyi piisoniputken löytämiseen. Kuten muutkin geokättäjat, olen kysynyt, kuinka piisoniputki ansaitsi nimensä. Ota minuutti ja lue tämä blogiviesti jonkin verran tietoa pienen, metallin, lieriömäisen putken alkuperästä ja kehityksestä, jota nyt käytetään geokäausyhteisön usein.

Aseistettu taustalla, tiedät, ettet oikeastaan etsi Buffalon muotoista säilöä. Jos Team T & A137 piilottaa säiliön, saatat kuitenkin yrittää löytää piisonia puhvelin sisällä.

Yli 60 konttia piilotettuna maailman nurkkaan (Eugene, Oregon), T & A137 on vastuussa kourallisesta taitavasti naamioituista piisonista, kuten: Hanki potku geokäytöstä

Ja antaa sinulle käden!

Joten otin yhteyttä Terry Purcelliin (T -Team T & A137: ssä) joitain kysymyksiä teemakohtaisista piisonilähteistä. Tässä on Geo-Scoop.

Mistä löydät inspiraatiota ja materiaaleja teemalla oleville piisonisäiliöillesi?

Eugenessa löysimme paljon materiaalia Hirons Drugs*-tapahtumasta*. Löydämme myös paljon ideoita Harbor Freight -työkaluista ja Michaelin käsityökaupasta, joka kuljettaa huonekaluja ja tarvikkeita nukketaloihin ja muihin pieniin tarvikkeisiin. Tarkistamme myös liikearvon ja muut säästökaupat pienille leluille. Laitoimme piisoniputken leluhelikopterin ohjaamoon ja loimme teemalla välimuistin kyseisen säiliön ympärille; Tällä hetkellä piilotettu kadulla meiltä Denveriin.

* Hirons on Eugenen ”erikoisin kaikki myymälä ja vanhin paikallisesti omistama apteekki” – jos tulet kaupunkiin, sinun on koettava Hironsin klaustrofobinen kaaos. Jos asut Minneapolisissa, siirry Axeman -ylimääräisiin myymälöihin. Jos asut Milwaukeessa tai Chicagossa, kokeile amerikkalaista tiedettä ja ylijäämää.

Amazon.com -sivustossa on erilaisia piisoniputkia kaikissa eri muodoissa, väreissä ja kokoissa. Jotkut tuotetarjoukset tulevat jopa yhdistelmäpakkaukseen, kuten tämä:

Ja vain siksi, että muutama satunnainen lisäkysymys Terrylle:

Kuinka geokache joukkueena? Onko sinulla erityisiä geokäystottumuksia?

Tyttöystäväni on matkustava sairaanhoitaja, joten astumme kuuden tai seitsemän viikon välein. Meillä on taipumus koordinoida geokällömme retkiä tai muita tutkimusmatkoja eri kaupungeissa. Hän todella pitää palapelin välimuiskoista ja on joukkueemme takana olevat ”aivot”; Me geokiemme yhdessä vähintään 25% ajasta.

Mitä suosituksia sinulla on ihmisille, jotka vain pääsevät geokäytökseen?

Yritä olla tekemättä geokaivosta osa-aikatyötä. Muista pitää hauskaa ja nauttia matkasta.

Hyvää polkuja ja ilahduttavaa välimuistia!

Liittyvä

5 luovaa geokätyskonttia Geogaching -matkamme jatkuu, olen aina tyytyväinen luovien välimuistikonttien keksimiin luoviin välimuistikontteihin. Alkuperäisen viestini, 10 erityistä geokäysastiaa, tässä on viisi paljon enemmän, jotka ansaitsivat yhden suosikkipisteistäni: Magneettimuisti Näetkö sen? Tämän magneettisen piilon vihje oli 62092; Minä…
1. elokuuta 2016 “Geokätys”

10 erityistä geokäyskonttiä aloittivat geokäynnin toukokuussa 2010. Ottaen huomioon, että olen kirjautunut löytöihin viidestä maasta neljällä mantereella ja 32: lla 50 osavaltiosta. Geogachessa alat etsiä yhteisiä teemoja astioiden (piisoniputkien, 35 mm: n kalvojen kanisterien, magneettisten tärkeiden pidikkeiden) ja piilopaikkojen (sisäpuolella… sisällä…
9. marraskuuta 2015 “Geokätys”

Geogaching Mega -tapahtuma, West Bend Cache Ba $ HLIVING HARI TUNNAA MIDWEST ™: n geogaching Capitol, Geocaching -paratiisi on Wisconsin, on kirjaimellisesti takapihallamme. West Bend on fantastinen alue urheilua tai…
28. elokuuta 2011 “Geokätys”

Related Post

leave a Comment