Entertainment

13 asiaa, jotka suoritetaan Pamir -moottoritiellä Tadžikistanista Kirgisian

Posted On
Posted By ruqph

, korkeuksien ja alamäen kanssa – olen todennäköisesti nähnyt kaiken, kun kuljimme kohoavia vuoria, pitkiä jokia, samoin kuin kuivia aavikoita pitkin Pamir -moottoritie Tadžikistanissa. Kroatiasta lentäen laskeutui Dushanbe -lentoterminaaliin sekä suuntasin suoraan hotelliini, joten olen valmis aloittamaan maantie- ja 2 kuukauden alun yksin matkoja Centra Aasiassa.

Minulla oli autuas palveluhuone, jota on ehdottomasti tarvittava valmistautuakseni kerran elämässäni olevalle matkalle-pitkälle ajomatkalle kovaa Pamir-moottoritietä pitkin, johon ei ole paljon ihmisiä. Olin kuun yli ollakseni tällä matkalla, mutta minun piti kysyä retkioppaani, Paramount -matkan Alisher, jos se on turvallista. Hänen vastauksensa on “ehdottomasti”. Totta totta, tien varrella meidän piti mennä paljon enemmän tai vähemmän 10 asevoiman tarkistuspisteitä, jotka tarkistavat viisumin ja GBAO -luvan (joka maksaa 70 USD).

Nyt kun olen nähnyt kaiken yhden viikon matkan aikana, täällä on 13 asiaa, joita sinun ei pitäisi unohtaa, kun matkustat Tadžikistanin Pamir -moottoritielle.

Sisällysluettelo

1. Nauti vain joen ja vuorten upeista maisemista
2. Mene luonnollisiin kuumiin lähteisiin
3. Hanki Afganistanista, joka löytyy Panja -joen vastakkaiselta puolelta Wakhanin laaksossa
4. Mene alueellisiin hääihin
5. soita ja nauttivat alueellisesta musiikista
6. Syö alueellista ruokaa
7. Osta heidän alueellisissa basaareissaan
8. Vietä yö Bulunkulin kylässä
9. Tutustu tarkalleen kuinka tehdä heidän alueellinen leipä
10. Tarkista heidän upea järvensä matkan varrella
11. Tutustu tarkalleen kuinka mystää jakkia
12. Nauti alueellisista kotimaista ja vierastalosta
13. Mene vaellukseen
14. Löydä majoitus Pamir Highway, Tadžikistan

1. Nauti vain joen ja vuorten upeista maisemista

Riippuen tarkalleen kuinka paljon aikaa sinulla on, vietät todennäköisesti koko päivän ajamisen, samoin kuin tämä ei ole vain normaali reitti. Tulet esiin Fannin upeaan maisemaan sekä Zarafshan -vuorille luoteessa, viehättävään Murghab -tasangolta, jossa voit tyydyttää paljon ystävällisiä paikallisia, samoin kuin henkeäsalpaavat (vaikkakin kauko) Bartang ja Wakhan Valleys .

Saanen ehdottaa, että otat aikaa, hengitä, samoin kuin otat kaikki edessäsi olevan vetoomuksen. Pysäytä tarvittaessa samoin kuin taas, ota upea aika. Pysähdät sitten tauon, juoman tai joitain valokuvia, älä muista nauttia itsestäsi. Tämä ei ole yksinkertainen matka, mutta se on ehdottomasti legendaarinen!

2. Mene luonnollisiin kuumiin lähteisiin

Yksi asia, joka on erityinen Pamir -moottoritiepolulla, on, että välillä on paljon asioita, jotka voit suorittaa välillä, vain jos aika sallii. Edellyttäen, etkö haluaisi liottaa kuluneen vartaloasi virkistävässä luonnollisessa hotspringissa? Pysähdy Wakhanin laakson, Bibi Hotspringsin tai Garam Chashman vieressä saadaksesi tämän ja todennäköisimmin joitain ystäviä alueen ympärillä asuvien erittäin ystävällisten paikallisten ansiosta.

3. Hanki Afganistanista, joka löytyy Panja -joen vastakkaiselta puolelta Wakhanin laaksossa

Kyllä, Tadžikistan ja Afganistan erottavat joen sekä matkallasi Pamir -moottoritiellä, tätä on mahdotonta ohittaa. Jos haluat “tuntea olevansa yhteydessä” molempiin maihin, nouse ulos autosta, kävele Panja -joen yli sijaitsevan sillan yli ja on otettu erittäin erityinen kuva. Kuinka usein se on, että saatat nähdä 2 maata yhdessä kehyksessä, joka tapauksessa ??

4. Mene alueellisiin hääihin

Nyt tämä on jotain mitä et voi tehdä niin organisoituna, mutta jos olet onnekas, saatat vain kutsua häätapahtuman päälle yhdessä stoppoversissa. Jos koskaan olet, älä ilmoita ei! Olin yhtä hyvin kuin se oli yksi matkan kohokohdista, joissa löysin niin paljon heidän kulttuuristaan – musiikista, tanssista, juhlallisuuksista ja tietysti avioliitosta! Sain mahdollisuuden tanssia paikallisten kanssa sekä sain jopa maksun siitä haha. Se on heidän häätapahtumansa?

5. soita ja nauttivat alueellisesta musiikista

Mikä paljon parempi tapa on nauttia legendaarisesta tiematkasta kuin musiikin kuunteleminen ?? Tätä varten ehdotan, että annat autoilijan valita alueellisen soittolistan ja nauttia! Suuri osa heidän sävelistään ovat todella optimistisia ja energisiä, parasta rauhoittaa kuluneen vartaloasi (etenkin kuljettajan). Olen varma, että aiot myös nauttia siitä. Musiikki linkittää meidät jälkikäteen

6. Syö alueellista ruokaanull

Related Post

leave a Comment