Yksin naispuoliset matkat Pariisissa – onko Pariisi turvallinen?

Posted On
Posted By ruqph

Seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Onko naisen turvallista matkustaa yksin Pariisiin? Ehdottomasti! Monissa olosuhteissa parhaiden valmistelujen ja varotoimenpiteiden avulla Pariisiin meneminen voi olla yhtä turvallista kuin kotikaupungissasi oleskelu.

Pariisi on paikka, jossa olen matkustanut yksin vuosia! Rakastin ensimmäisen kerran Pariisiin, kun olin 16 -vuotias ja koulumatkalla, ja olen palannut paljon enemmän kuin tusina kertaa, usein yksin. Se on kaupunki, jota rakastan rakasti, kaupunki, jossa pelaan usein matkaoppaan ystävilleni ja perheelleni.

Pariisi on kuitenkin hyvin erilainen kuin ihmisten idea siitä. Onko Pariisi turvassa? Se on kaunis kaupunki, kyllä, mutta se on myös kaupunki, johon turisteja kohdistuu. Sinun on kiinnitettävä huomiota siihen. Ja niin tässä on opas, jonka olen koonnut varmistaakseni, että sinulla on paras matka Pariisiin – mutta myös matka, jolla pysyt turvassa.

Miksi matkustaa yksin Pariisiin?

Rakastan matkustamista yksin Pariisissa – se on yksi suosikkikaupungistani tutkia yksin. Mielestäni se on yksi kaupungeista, jotka sopivat parhaiten yksinmatkalle. Miksi niin?

Ensinnäkin Pariisi on introvertin unelma. Erityisesti ranskalaiset ja pariisilaiset vedetään yleensä hiukan sisäänpäin verrattuna amerikkalaisiin, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kohdata jatkuvaa vuorovaikutusta muukalaisten kanssa. Tämän lisäksi Pariisi on täynnä aktiviteetteja, jotka ovat fantastisia tehdä yksin: kuten museot, pitkät kävelyretket, valokuvaus, ostokset ja kahviloissa istuminen.

Toiseksi on helppo syödä yksin Pariisissa. Vaikka muiden kaupunkien palvelimet saattavat antaa sinulle kukoista pään ja “vain yhden?” (Jumala, vihaan sitä), on hyvin yleistä, että naiset syövät yksin Pariisissa. Yksin ravintolassa oleminen ei nosta kulmakarvoja. Pariisi on peitetty myös kahviloilla, joissa voit syödä milloin tahansa vuorokauden aikana nostamatta kulmakarvoja.

Kolmanneksi, Pariisi on unenomainen kohde. Olet todennäköisesti haaveillut menemästä Pariisiin, koska olit lapsi. Vaikka se ei ole aivan idealisoitu kohde, joka sinulla on mielessäsi (katso alla paljon enemmän), Pariisissa on silti paljon taikuutta. Katukahvilassa istumista ja punaista punaviiniä juomisesta on jotain, kun haitaristi pelaa kadun toisella puolella. Se on vain Pariisi ja se saa sydämesi turpoamaan.

Ja lopuksi, Pariisi on loistava paikka vain olla. Pelkkä Pariisin kadun kävely voi olla viihdyttävä kokemus. Monilla kaupunkeilla ei ole sitä. Tästä syystä sinun ei tarvitse täyttää matkaa suoralla toiminnalla – yksinkertaisesti vain hengailla voi riittää. Kesti niin kauan, että löysin parhaat sanat tämän kuvaamiseksi ja kirjoitin vihdoin kappaleen nimeltä Pariisiin jäähdytetyn matkan taide.

Pariisi on kaunis, mutta myös karkea.

Suurimmalla osalla ihmisistä on mielessä kuva täydellisestä, kauniista Pariisista. Jo ennen Instagramin olemassaoloa ihmiset idealisoivat Pariisin päähänsä. Se on kaikki valkoisia rakennuksia ja takorautaparvekkeita ja patonkeja ja taiteilijoita, joissa on baretteja ja villakoiria hihnalla.

Ei tarkalleen. Pariisi on karkea – karkeampi kuin monet Euroopan kaupungit. Rikoksia on huomattava määrä. Siellä on kadun häirintää. Siellä on satunnaista terrorismia. Turistit kohdistuvat tasolle, joka on mahdollisesti suurempi kuin mikään muu kaupunki. Se on likainen ja saastunut ja koiran kakka on ohi (vaikka usko minua, kakku oli aikaisemmin paljon pahempaa). Asunnottomuutta on paljon.

Tämän lisäksi pariislaisilla on usein uskottavuus olla töykeä, etenkin turisteille – ja vaikka mielestäni tämä on vähän epäreilua, ymmärrän miksi. Ranskalaiset ovat yleensä erittäin muodollisia toimissaan, ja kun he eivät saa saman tason muodollisuutta vastineeksi, he reagoivat usein kylmästi. Yhdistä se ranskalaisen kulttuurin kanssa, joka on hiljaisempi ja paljon enemmän vedettynä, etenkin Amerikan etelä- tai keskilänteen verrattuna, ja se voi olla jarring. Ihmiset eivät keskustele sinua Pariisissa tapaan, jolla he tekevät Amerikassa.

Älä myöskään odota ystävällistä palvelua. Amerikan kärkipohjainen ravintolakulttuuri takaa, että saat tarkkaavaista palvelua monissa ravintoloissa-mutta Ranskassa ja erityisesti Pariisissa älä ole järkyttynyt, jos tarjoilija huokaa ja kääntää silmiään, kun pyydät juomaa.

Ja vaikka ranskalaiset ovat hyvin tietoisia näistä pariisilaisista prosesseista (on vitsi, että ranskalaiset vihaavat pariisilaisia, mutta kukaan ei vihaa pariisilaisia niin paljon kuin he vihaavat itseään), tämä ei ole yleistä tietämystä muiden kuin eurooppalaisten keskuudessa. Pariisi on edelleen idealisoitu ulkomaalaisten mielessä, joten saapuessaan he ovat usein järkyttyneitä ja pettyneitä.

Onko Pariisi turvassa? Yleensä kyllä, mutta on paljon asioita, joista sinun on kiinnitettävä huomiota.

Onko Pariisi hyvä ensimmäistä kertaa soolo-naismatkailijoille?

Haluan sanoa kyllä, mutta tämä on itse asiassa haastava kysymys. Uskon, että monet naiset pärjäävät hyvin ensimmäisen soolomatkansa ollessa Pariisiin. Jos olet matkustanut muiden kanssa, hyvää määrää, etenkinEurooppa; Jos olet opiskellut ulkomailla; Jos olet asunut suurkaupungissa tai olet tottunut kaupunkielämään; Tai jos puhut ranskaa-nämä ominaisuudet tekevät sinusta suuren ehdokkaan matkustamiseen Pariisiin ensimmäistä kertaa yksin matkustajana.

Jos et ole tehnyt paljon matkustamista minnekään tai et ole koskaan ennen ollut maasta; Jos olet kasvanut melko suojassa etkä ole ollut alueen ulkopuolella paljon, Pariisi on paljon suurempi harppaus. Voit ehdottomasti mennä, jos haluat – mutta voit aloittaa aloittamisen yksinkertaisemmalla eurooppalaisella kohteella, jossa puhutaan paljon enemmän englantia ja missä turistit eivät ole yhtä paljon tavoitetta. Jossain kuten Irlanti, Skotlanti, Islanti, Alankomaat tai Norja.

Toinen vaihtoehto: Voit kastua jalkasi yksinkertaisemmassa kaupungissa, kuten Lontoossa tai Edinburghissa, ja sitten mennä Pariisiin jälkeen. Ensimmäisellä soolomatkallasi aiot tehdä eniten virheitä ensimmäisinä päivinä! Vietä muutama päivä hankkimalla yksin matkalaakerit ja lopeta matka Pariisiin.

LUE LISÄÄ:

Kuinka suunnitella päiväretki Lontoosta Pariisiin

Onko Pariisi hyvä kokeneille soolo -naismatkailijoille?

Tietysti! Jos olet jo matkustanut melko vähän, ilahdut Pariisista. Ei ole missään muualla, niin paljon kuin muut kaupungit haluavat väittää, että he ovat “idän Pariisi” tai “eteläisen Pariisi” tai “Aasian Pariisi”.

Pariisiin matkustaminen tulee kuitenkin olemaan erilainen sinulle. Eiffel-torni ja Notre-Dame ei tule niin helposti hypnoosiksi; Sinulla on todennäköisesti paljon paljon enemmän ärsyttävää väkijoukkoista. Tästä syystä kehotan sinua pääsemään Pariisin lyötyltä polulta. Mainitsen tässä artikkelissa lukuisia epämiellyttäviä sivustoja. Ehdottomasti näe Pariisin tärkeimmät sivustot, varmasti, mutta yritä etsiä myös vähemmän vierailtuja paikkoja.

Ja jos et ole koskaan käynyt Pariisissa aiemmin, on todennäköistä, että et ole koskaan käynyt Ranskaan ennen. Tällöin suosittelen pariliitosta Pariisin toiseen ranskalaiseen määränpäähän. Katso alla, minne mennä Pariisin jälkeen.

Onko Pariisi turvassa?

Kyllä ja ei. Pariisi voi olla erittäin turvallinen, mutta on varotoimenpiteitä, jotka sinun on toteutettava, jota et ajattele yleensä. Joillakin tasoilla Pariisi on yhtä turvallinen kuin kotikaupunkisi. Muilla tasoilla Pariisi voi olla melko karkea.

Kuten kaikki suuret kaupungit, myös Pariisilla on osuutensa rikoksesta, enimmäkseen pienistä rikoksista. Mutta kun monet menivät kaupunkiin maailmassa, Pariisi houkuttelee lukuisia kokemattomia matkustajia. Tästä syystä monet varkaat ja huijaus taiteilijat perustivat Pariisiin myymälän ja haluavat ansaita rahaa näistä kokemattomista matkustajista.

Taskut ovat yleisiä Pariisissa. Itse asiassa nimeän Pariisin ja Barcelonan kaksi pahinta kaupunkia taskukantaan Euroopassa, ellei maailmassa. Laukun sieppaus on myös yleistä. Ja sitä ei tapahdu vain julkisessa liikenteessä tai ulkojoukkoissa – jotkut varkaat jopa taskuvarren turisteja Louvressa.

Katso alla kattava ohjeet siitä, kuinka välttää taskukanta ja laukkujen sieppaus.

Kadun häirintä on toinen suuri huolenaihe. Vaikka se tapahtuu käytännössä kaikkialla maailmassa, se tapahtuu Pariisin suurella taajuudella, varsinkin kun matkustat yksin ja etenkin yöllä. Parasta mitä voit tehdä, on jättää se huomiotta ja ankka kaupassa tai ravintolassa, jos se kärjistyy.

Minun opastukseni on sekoittaa niin kuin pystyt. Tämä ei tarkoita, että yrität ohittaa ranskaksi. Se tarkoittaa, että yrität näyttää pitkäaikaiselta asukkaalta. Pukeudu samoin kuin ranskalaiset naiset, älä tuo näkyviä matkavarusteita, kun olet ulkona, pidä kättä kukkaroasi, kävele nopeasti ja tarkoituksella ja pidä itsesi emotionaalisesti hallittuna sen sijaan sinä. Onko Pariisin turvallinen, jos toimit kuin paikallinen? Ehkä mahdollisesti ei, mutta olet vähemmän tavoite.

Matka- ja turvallisuusehdotukset yksin matkustajille Pariisissa

Sano: “Bonjour, rouva!” Tai “Bonjour, Monsieur!” Kun kävelet kauppaan tai yritykseen. Ranskalaiset pitävät tätä peruskäytäntöä ja jos et tee tätä, he ajattelevat, että olet epäpuhdas. Yksi syy siihen, miksi ulkomaalaiset ajattelevat ranskalaisia epäpuhdasta, on se, että heitä kohdellaan karkeasti sen jälkeen, kun hän ei ole tervehdyttävä kauppias. Tämä on jotain, joka tekee suuren eron matkoillasi ja johtaa siihen, että ranskalaiset etsivät sinua.

Tuo GuideBook PDF ja pidä se puhelimellasi. Jopa tänä päivänä ostan aina Guidebook PDF -tiedostoja, koska ne ovat hyviä suunnitteluun ja heillä on tietoja sairaaloista ja mitä tehdä hätätilanteessa. Suosittelen Lonely Planet Pariisin tai Lonely Planet Ranskan, josta voit ostaa koko kirjan tai vain Pariisin yksittäisen luvun paljon vähemmän.

Harkitse SIM -kortin saamista. SIM -kortin saaminen auttaa sinua navigoimaan tietäsi ympäri kaupunkia ja kutsumaan uberia, kun tarvitset sitä. Hanki kortti lentokentän Vodafone -kaupasta tai yksi monista Vodafone -kaupoista ympäri kaupunkia.

Pidä arvoesineet lukittuna majoitukseen ja ota vain mukaasi mitä tarvitset sinä päivänä. Teen tämän Pacsafe Travelsafe -sovellukseni kanssa ja pidän sitä välttämättömänä pakkaukseni. Pidä ylimääräinen pankkikortti ja vähintään 100 dollaria HIDden hämärissä osilla matkatavarasi.

Hanki ylimääräinen pankkikortti. Sinulla pitäisi olla kaksi maksukorttia kahdelle eri pankkitilille. Jos sinulla on vain sellainen, suosittelen, että saat pankkikortin TransferWise: ltä. Pidä muutama sata dollaria tililläsi, piilota kortti syvällä matkalaukkuihisi ja käytä sitä, jos ensisijainen pankkikorttisi varastetaan.

Taskuvarasto on salakavalaa Pariisissa. Ole uskomattoman tietoinen omaisuudestasi. Taskut ovat erityisen yleisiä turisti -alueilla, kuten Louvre ja Eiffel -torni, ja vuoden turisti -aikoina, kuten elokuussa.

Jos sinulla on kukkaro, pidä sitä lähellä sinua. Suosittelen ristikkäistä kukkaroa, joka on valmistettu vaikeasta materiaalista, kuten nahasta tai väärennöstä, jotka zipps on kiinni. Suosittelen lukuisia kukkaroita tässä viestissä. Älä koskaan anna sen roikkua takanasi – pidä se aina paikassa, jossa voit nähdä sen, ja pidä kätesi siinä, jos olet joukossa.

Jos sinulla on kukkaro ilman kukkaroa, älä pidä sitä takatasussa. Tämä on selvää varkaille ja he saavat sen ja juoksevat.

Jos käytät pientä reppua, lukitse se. Käytän pacsafe -reppua, jossa voit lukita lokerot kiinni.

Älä koskaan jätä laukkujasi missään valvontaa. Vaikka olet tottunut pyytämään jotakuta katsomaan asioita, kun käytät vessua kotimaassa, älä tee sitä Pariisissa. Ota omaisuutesi mukaasi. Jos pidät laukkusi pöydän alla tai muuten poissa näkyvistä, pidä se jalkojesi välillä tai kiinnitä hihna yhden tuolin jalkojen ympärille.

Älä kuljeta tonnia käteistä kanssasi. Voit käyttää luotto -raporttikortteja Pariisin monissa paikoissa, ja paljon käteisvarojen kantaminen jättää sinut varkauksille alttiiksi. Kuulet toisinaan tarinan matkustajasta Pariisiin menettämään kukkaronsa ja siinä 500 euroa. Älä anna sen olla sinä.

Ole tietoinen miehistä, jotka yrittävät huijata sinua ostamaan jotain. Tämä on erityisen yleistä Montmartressa. Miehet tulevat luoksesi ja alkavat piirtää sinua tai kutoa rannekorua sinulle tai leikata siluetti paperiin – sitten he kertovat sinulle, että olet heille velkaa. Käänny pois ja jätä ne tai sano ei voimakkaasti ja käänny ja jätä. Tee tämä heti – tämä ei ole aika olla ”mukava”. Jos henkilö vaatii rahaa, käänny ja lähde.

(Jos haluat houkutella Montmartrea, siirry paikkaan tertre ja maksa yksi istuvista taiteilijoista, ei yksi roving -taiteilijoista, vetää sinut. Se maksaa paljon enemmän rahaa, mutta he ovat paljon parempia taiteilijoita ja he eivät huijata sinua.)

Ole tietoinen muista Pariisin matkan huijauksista. Jos joku tarjoaa sinulle renkaan tai korun ja sanoo löytäneensä sen maasta, jätä heidät huomiotta ja poistuvat alueelta – se on väärennös ja jos otat sen, joku tulee sen jälkeen, kun vaadit rahaa. Jos näet jonkun pelin piilottavan pallon yhden kolmesta kupista, älä laita rahaa siihen, vaikka se näyttää riittävän helpoalta voittaa. Älä osta lippuja museoihin satunnaisilta ihmisiltä kadulla.

Jos joku pyytää ottamaan valokuvasi ja he eivät ole ilmeistä matkustajaa-ja tarkoitan ilmeistä turistia, kuten vauvakäyttäjä äiti, jolla on Louisiana-aksentti-sano kiitos. Jotkut ihmiset käyttävät tätä syynä varastaa puhelimia tai kameroita.

Älä anna kerjäläisille. Vaikka jotkut näistä ihmisistä ovat aidosti satuttavia ja tarvitsevat rahaa, niin monet heistä huijaavat yleisöä. Tämä on erityisesti niin kerjäläisille, joilla on nukkuva vauva tai nukkuvan koiran vieressä – vauvat ja eläimet rauhoittuvat usein huumausaineilla. Jos haluat antaa, lahjoita verkossa aidolle hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa kodittomia Pariisissa, kuten DePaul France.

Käytä metroa kiertääksesi Pariisin. Se on helppoa, halpaa ja verkko on laaja. Jos otat taksin, varmista, että kuljettaja käyttää mittaria ja seuraa sitä. Pariisissa ei ole syytä ajaa; Parhaimmillaan se on sinulle monimutkainen ja kurja kokemus.

Pariisin sää on paljon huonompi kuin ihmiset ajattelevat. Pariisi on osa Pohjois -Eurooppaa, ja sää on samanlainen kuin Englanti – sinulla on paljon pilvisiä päiviä, paljon nopeita vuoroja auringonpaisteessa A

leave a Comment